A backlinkek a SEO fontos részét képezik. Segítenek abban, hogy magasabb helyezést érjen el a Google keresési eredményei között, és azt is segíti, hogy webhelye hitelesebb legyen a potenciális ügyfelek számára. Ebben a cikkben 10 okos módszert fogunk megvitatni a webhelyére mutató linkek létrehozására. Néhány tippet is adunk a folyamat megkönnyítéséhez. Kezdjük el!

Hogyan szerezzünk vissza hivatkozásokat egy új webhelyhez

Szeretné növelni webhelye látogatottságát és tekintélyét? Ha igen, akkor el kell kezdenie visszalinkek építését. Ez az egyik legfontosabb tényező, amelyet a Google figyelembe vesz a webhelyek rangsorolásakor.

Minél több jó minőségű visszamutató linkje van, annál magasabb rangot kap webhelye. Itt megvitatunk néhány intelligens módszert a webhelyére mutató linkek létrehozására.

 

1. Hozzon létre értékes tartalmat, amelyet az emberek meg akarnak majd osztani.

Ha azt szeretné, hogy az emberek hivatkozzanak a webhelyére, okot kell adniuk rá. Ennek legjobb módja az értékes és megosztható tartalom létrehozása. Ha az emberek látnak valamit a webhelyén, amit hasznosnak vagy érdekesnek találnak, nagyobb valószínűséggel osztják meg barátaikkal és követőikkel.

A nagyszerű tartalom létrehozása nem mindig egyszerű, de mindenképpen megéri az erőfeszítést. Ha olyan tartalmat tud létrehozni, amelyet az emberek szeretnek, akkor jó úton halad a visszamutató linkek létrehozása és a webhelye forgalmának növelése felé.

Íme néhány ötlet a megosztható tartalom létrehozásához:

 • Infografika
 • Útmutatók
 • Listák
 • Termékértékelések
 • Interjúk

Szánjon egy kis időt a célközönség számára értékes tartalmi ötletek kidolgozására. Ha van néhány ötleted, kezdj el alkotni!

 

2. Vegyen részt online közösségekben és fórumokban.

A visszamutató linkek létrehozásának másik nagyszerű módja az online fórumokon és vitacsoportokon való részvétel. Amikor részt vesz ezekben a megbeszélésekben, az aláírásában feltétlenül szerepeltessen egy hivatkozást a webhelyére. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy webhelye láthatóvá váljon, és kapcsolatokat építsen ki más iparági szakemberekkel.

Íme néhány fórum és vitacsoport, amelyekben részt vehet:

 • Reddit
 • Quora
 • LinkedIn csoportok
 • Facebook csoportok

3. Küldje el tartalmát közösségi oldalakra és online könyvtárakra.

Ha nagyszerű tartalmat hoz létre, fontos, hogy azt a lehető legtöbb emberrel ossza meg. Ennek egyik legjobb módja, ha tartalmait közösségi oldalakra és online címtárakra küldi el. Ez segít növelni a tartalmad elérését, és több embert fog elérni a webhelyedre mutató hivatkozásokkal.

Ez is érdekelhet:  WordPress SEO: tippek és trükkök a keresőoptimalizáláshoz

A tartalom elküldése ezekre a webhelyekre nagyszerű módja annak, hogy nagyobb láthatóságot szerezzen webhelye számára, és visszamutató linkeket építsen.

Annak érdekében, hogy a legtöbbet hozhassa ki a közösségi médiából és az online címtárakból, fontos, hogy jó minőségű és érdekes tartalmat hozzon létre. Szánjon egy kis időt arra, hogy ötleteket gyűjtsön olyan tartalmakra vonatkozóan, amelyek értékesek lesznek a célközönség számára. Ha van néhány ötleted, kezdd el az alkotást és a beküldést!

4. Vendégblog minőségi weboldalakon.

A visszamutató linkek létrehozásának egyik legjobb módja, ha vendég bejegyzéseket tesz közzé más blogokon. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy neved és webhelyed új közönség elé kerüljön. Amikor vendégként posztol, a szerző életrajzában feltétlenül szerepeltessen egy hivatkozást a webhelyére.

A vendégblogolás nagyszerű módja annak, hogy neved és webhelyed új közönség elé kerüljön. Amikor vendégblogot ír, ügyeljen arra, hogy a szerző életrajzában szerepeljen a webhelyére mutató hivatkozás. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy visszamutató linkeket építsenek, és nagyobb láthatóságot szerezzenek webhelye számára.

Ha vendégblogolási lehetőségeket keres, ügyeljen arra, hogy jó minőségű webhelyeket célozzon meg. A rossz minőségű webhelyeken való vendégblogolás valójában ronthatja webhelye hírnevét, ezért fontos, hogy megválasszon, hol ír blogot vendégként.

Íme néhány ötlet a kiváló minőségű vendégblogolási lehetőségek megtalálásához:

 • Keressen a Google-ban a „vendégposta” kifejezésre a saját résén
 • Forduljon a saját résében lévő bloggerekhez, és kérdezze meg, hogy elfogadnak-e vendégbejegyzéseket
 • Nézze meg az olyan webhelyeket, mint a GuestPost Tracker

Ha olyan vendégblogolási lehetőséget talál, amely érdekli, feltétlenül küldjön be egy jó minőségű cikket. Ez segít növelni annak esélyét, hogy cikkét elfogadják, és segít visszamutató linkek létrehozásában és webhelye nagyobb láthatóságában.

A vendégblogolás nagyszerű módja annak, hogy visszamutató linkeket építsenek, és nagyobb nyilvánosságot kapjanak webhelye számára. Ügyeljen arra, hogy jó minőségű webhelyeket célozzon meg, és küldjön be jó minőségű cikkeket. Kis erőfeszítéssel nagy megtérülést láthat a vendégblogolás!

Ez is érdekelhet:  Hogy javítsa rangsorát és láthatóságát?

5. Tegyen közzé megjegyzéseket a népszerű blogokon és webhelyeken.

A visszamutató linkek létrehozásának másik nagyszerű módja, ha megjegyzéseket tesz közzé népszerű blogokon és webhelyeken. Amikor megjegyzést ír, feltétlenül mellékeljen egy hivatkozást a webhelyére. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy webhelye ismertté váljon, és kapcsolatokat építsen ki más bloggerekkel.

6. Tegyen közzé cikkeket mások webhelyein.

Ha jó író vagy, megjelenhetsz mások webhelyein. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy visszamutató linkeket építsenek, és nagyobb láthatóságot szerezzenek webhelye számára. Amikor közzétesz egy cikket valaki más webhelyén, a szerző életrajzában feltétlenül szerepeltessen egy hivatkozást a saját webhelyére.

7. Közreadja tartalmát más webhelyeken.

Ha van blogja, tartalmait más webhelyeken is megoszthatja. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy nagyobb láthatóságot szerezzen webhelye számára, és visszamutató linkeket építsen. A tartalom közreadásakor feltétlenül mellékeljen egy hivatkozást a webhelyére.

Íme néhány hely, ahol megoszthatja tartalmait:

 • Blogkönyvtárak
 • RSS-könyvtárak
 • Cikkkönyvtárak

A tartalom elküldése ezekbe a könyvtárakba nagyszerű módja annak, hogy webhelye jobban látható legyen, és visszamutató linkeket építsen.

Amikor elküldi a tartalmat ezekbe a könyvtárakba, feltétlenül mellékeljen egy hivatkozást a webhelyére. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy nagyobb láthatóságot szerezzen webhelye számára, és visszamutató linkeket építsen.

A tartalom elküldése ezekbe a könyvtárakba nagyszerű módja annak, hogy webhelye jobban látható legyen, és visszamutató linkeket építsen. Egy kis erőfeszítéssel nagy megtérülést tapasztalhat a tartalom szindikálásából!

8. Cseréljen linkeket jó minőségű webhelyekkel.

A linkcsere egy olyan folyamat, amelyben két webhely megegyezik, hogy egymásra hivatkoznak. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy visszamutató linkeket építsenek, és nagyobb láthatóságot szerezzenek webhelye számára. Amikor hivatkozásokat cserél egy másik webhelyre, győződjön meg arról, hogy a webhely jó minőségű, és releváns az Ön számára.

Íme néhány dolog, amit érdemes szem előtt tartani a hivatkozások cseréjekor:

 • Győződjön meg arról, hogy a webhely jó minőségű
 • Győződjön meg arról, hogy a webhely releváns az Ön réséhez
 • Ügyeljen arra, hogy egymás webhelyeire mutató hivatkozásokat helyezzen el
Ez is érdekelhet:  A mobil keresés jövője: A Google újításai

A linkcsere egy nagyszerű módja annak, hogy visszamutató linkeket építsünk, és nagyobb nyilvánosságot kapjunk webhelye számára. Ügyeljen arra, hogy jó minőségű, releváns webhelyekkel cseréljen linkeket. Kis erőfeszítéssel nagy megtérülést láthat a linkcsere!

A linkcsere egy nagyszerű módja annak, hogy visszamutató linkeket építsünk, és nagyobb nyilvánosságot kapjunk webhelye számára. Ügyeljen arra, hogy jó minőségű, releváns webhelyekkel cseréljen linkeket. Kis erőfeszítéssel nagy megtérülést láthat a linkcsere!

9. Figyelje és elemezze webhelye backlink profilját.

Fontos, hogy rendszeresen figyelje és elemezze webhelye backlink profilját. Ez segít azonosítani az esetleges problémákat, és megbizonyosodni arról, hogy a visszamutató linkek megfelelően működnek. Néhány különböző eszközt használhat a backlink profiljának figyelésére és elemzésére:

 • Google Webmestereszközök
 • Bing Webmestereszközök
 • Majestic SEO
 • Ahrefs

10. Keressen megszakadt hivatkozásokat a visszamutató linkek létrehozásához

A visszamutató linkek létrehozásának egyik legjobb módja az, ha megtalálja a hibás hivatkozásokat, majd felajánlja, hogy helyettesíti azokat a webhelyére mutató hivatkozással. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy webhelye ismertté váljon, és kapcsolatokat építsen ki más bloggerekkel.

A hibás hivatkozások megtalálásához használhat néhány különböző eszközt:

 • Google Search Console
 • Bing Webmestereszközök
 • Ahrefs
 • Majestic SEO

Ha talált egy hibás linket, forduljon a webhely tulajdonosához, és ajánlja fel a hivatkozás helyére a webhelyére mutató hivatkozást. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy webhelye láthatóvá váljon, és visszamutató linkeket építsen.

Ha hibás linkeket talál, feltétlenül forduljon a webhely tulajdonosához, és ajánlja fel a hivatkozás helyére a webhelyére mutató hivatkozást. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy webhelye láthatóvá váljon, és visszamutató linkeket építsen.

Ez csak néhány eszköz a számos eszköz közül, amelyek segítségével figyelheti és elemezheti a backlink profilját. Ügyeljen arra, hogy olyan eszközt válasszon, amely megfelel Önnek és webhelyének. Kis erőfeszítéssel nagy megtérülést tapasztalhat a backlink profiljának figyeléséből és elemzéséből!